13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
HomeVideoMotoMe Motor TV: Aflevering 49 - S4/09

MotoMe Motor TV: Aflevering 49 – S4/09

-

Bekijk meer van MotoMe op http://www.motome.nl
Volg MotoMe ook op Facebook: http://www.facebook.com/motometv
Volg MotoMe ook op Instagram: http://www.instagram.com/motometv

Roadster XL CC: Harley met ballen
Inderdaad, de heer Verhoeven had al eens het genoegen om zich te verbazen over Harley-Davidson’s Roadster. Maar om de Yank – in navolging van diens president – een nog grotere bek te geven, heeft Milwaukee de machine serieus gepimpt en getuned, resulterend in de Roadster XL Cafe Custom. Hij kost een paar knaken, maar dat verdien je snel terug door jezelf niet in de kroeg, maar voor de kroeg te parkeren.

Suzuki V-Strom 650 & 1000XT: kleine moeite, groot plezier
Laat je niet foppen door de flitsende retro kleuren van Suzuki’s nieuwe XT-varianten. Onderhuids hebben de (terecht) immens succesvolle V-Stroms meer innovaties ondergaan dan je verwacht. En omdat we het hier over twee doorgewinterde vierseizoenenmotoren hebben, besloten we in de Spaanse lente maar eens een stuk wintersport mee te pakken. Een dag de 650 en een dag de 1000: en we hebben een morele winnaar.

Mega MotorTreffen: veel volk, puik sfeertje
Tegenwoordig staat ieder weekend bol van de motoractiviteiten, die je maar moet zien te combineren met een bezoek aan Ikea, grasmaaien en de wekelijkse gang naar je schoonmoeder. Maar het eerste Promotor/MotoMe’s Mega Motor Treffen van 21 mei jongstleden was een happening om voortaan in je agenda te noteren. Het treffen bracht een verrassend grote menigte van 8.500 bezoekers op de been en vooral het sfeertje was uitstekend en ongedwongen. We blikken terug, al is het maar als evaluatie voor de organisatoren om het in 2018 nóg succesvoller te maken.

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.