donderdag 2 februari 2023

Herman Brusselmans: ‘Motorrijden is altijd een doekje tegen het bloeden’

De koude en de killigheid zijn weder in ons land, en ook het virus blijft alhier genesteld, onder de naam corona, het woord dat ons al bijna het gehele jaar de stuipen op het lijf jaagt, al trekken sommigen er zich niks van aan en zwalpen ze dicht tegen iedereen aan over de straten, in de veronderstelling dat uitgerekend zij immuun zijn, dat het leed slechts aan anderen wordt berokkend en op de koop toe hebben ze geen enkele grootouder die ze eventueel met de ziekte zouden kunnen aansteken....

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Herman Brusselmans
Herman Brusselmans werd geboren te Hamme op 9 oktober 1957. Na veel vijven en zessen groeide hij uit tot misschien wel een heel belangrijk auteur. De schrijver is bescheiden, beleefd en vriendelijk. En heel belangrijk ook: motorrijder. Herman schrijft inmiddels al vele jaren columns voor Promotor en MOTO73.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen