vrijdag 24 maart 2023

Route des Balcons: een endorfine veroorzakende trip

In plaats van de verzachtende omschrijving ‘we hebben net genoeg geld voor een paar vrije dagen dicht bij huis’, gaat het bij deze vakantie om een endorfine veroorzakende trip naar hoog in de rotsen gelegen Alpenweggetjes, namelijk de French Balcony Roads. Klaus Daams Het hooggelegen Frankrijk wordt langzamerhand voelbaar. Weliswaar trekken er nog wat vochtige luchtmassa’s doorheen, maar de temperaturen beginnen al te stijgen. Het b...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

7 Reacties

  1. waarom is deze route pas na 7 juli te downloaden? neem ik een abonnement en dan is het niet vrij te downloaden….grrrrr

  2. Route is gekoppeld aan de lezersreis. Je kunt obv de reportage natuurlijk zelf een route maken. Alle ingrediënten voor een mooie trip staan erin.

  3. Snap het. In het blad wordt gezegd dat de route zoals in het blad beschreven staat, niet de lezersreis zijnde, hier te downloaden is.
    Maar ik maak hem zelf wel. Net de beschrijving gelezen (lekkermakend verhaal!) met google maps op de laptop ernaast. Goed te volgen.

  4. Jammere alleen dat zij net de mooiste plekjes weten. Maar inderdaad, laptop ernaast en zelf pielen….

  5. In Promotor dat route te downloaden is. Circa volgens de reportage. De lezersreis is anders. Is het toch mogelijk beide versies te downloaden?

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image