13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Route des Balcons: een endorfine veroorzakende trip

In plaats van de verzachtende omschrijving ‘we hebben net genoeg geld voor een paar vrije dagen dicht bij huis’, gaat het bij deze vakantie om een endorfine veroorzakende trip naar hoog in de rotsen gelegen Alpenweggetjes, namelijk de French Balcony Roads. Klaus Daams Het hooggelegen Frankrijk wordt langzamerhand voelbaar. Weliswaar trekken er nog wat vochtige luchtmassa’s doorheen, maar de temperaturen beginnen al te stijgen. Het b...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

7 Reacties

  1. waarom is deze route pas na 7 juli te downloaden? neem ik een abonnement en dan is het niet vrij te downloaden….grrrrr

  2. Route is gekoppeld aan de lezersreis. Je kunt obv de reportage natuurlijk zelf een route maken. Alle ingrediënten voor een mooie trip staan erin.

  3. Snap het. In het blad wordt gezegd dat de route zoals in het blad beschreven staat, niet de lezersreis zijnde, hier te downloaden is.
    Maar ik maak hem zelf wel. Net de beschrijving gelezen (lekkermakend verhaal!) met google maps op de laptop ernaast. Goed te volgen.

  4. Jammere alleen dat zij net de mooiste plekjes weten. Maar inderdaad, laptop ernaast en zelf pielen….

  5. In Promotor dat route te downloaden is. Circa volgens de reportage. De lezersreis is anders. Is het toch mogelijk beide versies te downloaden?

Reacties zijn gesloten.