6 maart: Suzuki Ecstar presentatie met Mir, Rins en de GSX-RR’s

6 maart: Suzuki Ecstar presentatie met Mir, Rins en de GSX-RR’s. De officiële presentatie zal rechtstreeks vanuit Losail worden uitgezonden, ter gelegenheid van de start van de MotoGP-tests die juist die dagen zijn gepland

De eersten zullen de laatsten zijn. Nee, dat is geen vergissing, maar het dient om uit te leggen dat de wereldkampioen officieel als laatste wordt gepresenteerd. Team Suzuki Ecstar heeft namelijk aangekondigd dat de presentatie van het team, de rijders en de motoren zal plaatsvinden op 6 maart, rechtstreeks vanuit Losail, enkele uren voor de MotoGP-tests. De afspraak, volgens de aankondiging vrijgegeven door Suzuki op de verschillende sociale media-kanalen, is voor 10 uur. Het evenement zal natuurlijk worden gestreamd op de officiële pagina’s van Suzuki en Youtube.

Voor Alex Rins, Joan Mir en hun Suzuki GSX-RR’s wordt het ook de eerste keer zonder Davide Brivio, die een paar weken geleden iedereen verraste door te kiezen voor een avontuur in de Formule1 met Fernando Alonso en het Renault Alpine Team. Een scheiding, in goed overleg en onder goede voorwaarden, die onvermijdelijk van invloed zal op het wereldkampioensteam met Joan Mir. Suzuki zegt wel vast te houden aan de route die reeds door Brivio is afgelegd, zonder toevoeging van een nieuwe teammanager.

2021 Suzuki Hayabusa: de magische Busa is terug!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?