Bo Bendsneyder finisht als derde

De Moto3-race in Maleisië dit weekend was er om meerdere redenen één om niet meer te vergeten. Bo Bendsneyder wist als derde te finishen. Francesco Bagnaia won de race en Jakub Kornfeil kwam als tweede over de finish in een race die we behoorlijk bizar kunnen noemen. Maar veertien van de 34 rijders haalden de eindstreep.

Er waren meerdere crashes in de eerste ronden. De race duurde eigenlijk 18 ronden maar werd stilgelegd na de 14de.  Op dat moment reed Bo als tweede, maar volgens de reglementen telt de positie in de ronde ervoor. “Ik ben niet echt blij dat ik werd teruggezet op de derde plek, maar we hebben het podium en dat is geweldig”, aldus Bo. Het is de podiumplaats voor de Nederlander, eerder werd Bendsneyder derde op Silverstone.

Foto: KTM, Focus Pollution

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.