Frans Verhoeven breekt arm

De Dakar-organisatie berichtte vanmiddag over een serieuze valpartij voor Frans Verhoeven, en er werd direct gespeculeerd dat de Yamaha-rijder gewond was geraakt. Helaas blijkt dat waar te zijn: Verhoeven heeft zijn arm gebroken. Daarmee komt voor hem vanzelfsprekend een einde aan deze Dakar en zijn ‘we’ onze beste Nederlandse motorrijder kwijt.

Details over de valpartij en de precieze verwondingen hebben we nog niet, maar het is al wel duidelijk dat Verhoeven naast zijn armbreuk geen verdere zware verwondingen heeft.

Een update met meer details volgt snel.

Update: De Dakar-organisatie heeft zonet helaas bevestigd dat Verhoeven inderdaad zijn arm heeft gebroken en dat hij dus definitief uit de rally ligt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?