donderdag 28 september 2023

Jeffrey Buis in 2024 met Freudenberg KTM-PALIGO Racing

Het succesvolle raceteam Freudenberg KTM-PALIGO Racing heeft een overeenkomst gesloten met niemand minder dan de Nederlandse voormalige Supersport 300-wereldkampioen Jeffrey Buis. In het komende seizoen van 2024 zal deze ervaren en buitengewoon getalenteerde coureur de strijd aangaan op de gloednieuwe KTM RC 390 R. Hiermee geeft het Duitse Freudenberg-team een krachtig signaal af voor de toekomst en bereidt zich voor op een veelbelovend raceseizoen.

Jeffrey Buis is een naam die geen introductie nodig heeft in de wereld van Supersport 300. In 2020 kroonde hij zichzelf tot wereldkampioen in deze categorie en heeft sindsdien zijn positie als één van de meest succesvolle Supersport 300-coureurs stevig gevestigd. Afgelopen weekend, op het circuit van Magny Cours, liet hij nogmaals zijn klasse zien door als dubbele winnaar uit de bus te komen. Met de aanwerving van Jeffrey Buis zet het team een veelbelovende eerste stap naar het komende WK-seizoen. Hij zal de plaats innemen van Lennox Lehmann, die nu de sprong zal maken naar de Supersport 600-categorie.

Jeffrey Buis haakt aan bij titelstrijd – wereldtoppers

Carsten Freudenberg: “Het binnenhalen van een rijder van het kaliber als Jeffrey in het team maakt mij echt heel trots. Het toont ook de waardering van Freudenberg-KTM-PALIGO Racing in de hele paddock. Het contract tekenen met Jeffrey is gewoonweg perfect. Iedereen die meedoet aan de Supersport 300 zoekt een snelle coureur en heeft Jeffrey op het verlanglijstje. Nu hebben we de eerste winnende coureur aan boord voor 2024. De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn in volle gang. Er zullen zeker nog meer verrassingen volgen. Ik ben blij dat we met Jeffrey het eerste puzzelstukje voor komende WK-seizoen op zijn plek hebben kunnen leggen. Deze contractondertekening geeft het team de nodige stabiliteit voor de verdere planning. In deze context gaat veel dank uit naar KTM, PALIGO en natuurlijk alle sponsoren van Team Freudenberg. Zonder stabiele en betrouwbare partners zou dit allemaal niet mogelijk zijn geweest!”

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image