Michael van der Mark in beeld: Viva Hollandia

Een verhaal, hoe kort dan ook, beginnen met een nummer van Wolter Kroes is altijd goed voor discussie. Maar vanwege het resultaat in de WorldSBK-sprintrace mag het. Want dankzij een fantastische race van Michael van der Mark wonnen ‘we’ op Circuit de Barcelona-Catalunya. Maar daarmee was het nog lang niet gedaan met de Nederlandse inbreng op het podium. Jonathan Rea, die naar eigen zeggen leerde racen bij Gerrit en Ronald Ten Kate, eindigde als tweede. Voor de huidige coureur van Ten Kate Racing Yamaha, Loris Baz. Precies, Viva Hollandia!

WorldSBK: Michael van der Mark wint!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?