22.3 C
Nederland
donderdag 19 mei 2022

Valentino Rossi beslist nog of hij ook in 2022 gaat racen

Valentino Rossi nam alle tijd om te beslissen of hij in 2021 zou rijden in MotoGP. Hij wilde wachten tot de eerste races van het seizoen. Maar de Corona-pandemie speelde daar niet in mee, Rossi bleef. Of Rossi ook in 2022 zal deelnemen? Ook nu gaat hij niet over een nacht ijs.

Besluit zal tijd vergen

Strikt genomen, wil Rossi niet beslissen tot halverwege het seizoen. Het hangt ervan af of hij nog steeds van het racen zal genieten en hoe competitief hij zal zijn. Zijn huidige contract met Petronas SRT is voor één jaar, voor het seizoen 2021. Hij heeft de optie om het contract te verlengen, maar hij heeft ook de handen vrij uit te kijken naar een ander team.

Valentino Rossi en Marc Márquez: de onderlinge strijd in 4 afleveringen

VR46 in MotoGP

Zijn raceteam VR46 zou zeker ook een optie zijn, als rijder of gewoon als teambaas. VR46 is van plan om met verschillende motorfietsen deel te nemen aan de MotoGP. Dit jaar zal VR46’s eerste optreden in de hoogste klasse zijn. Rossi’s halfbroer Luca Marini houdt de Tricolore hoog en strijdt met de Ducati van het Avintia Team.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen