Win TXC Laarzen van Sam Lowes

Om het behalen van de 2013 WK Supersport titel te vieren, geeft Yamaha je de kans om een paar TCX laarzen te winnen die door Sam Lowes tijdens het afgelopen seizoen zijn gedragen. Natuurlijk worden de Laarzen gesigneerd door de Yamaha R6 rijder.  
 
 
Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een op de speciale Facebook pagina een vraag invullen die je aan Sam zou willen stellen. 
 
 
Yamaha zal tien vragen selecteren, die gesteld worden na de het laatste raceweekend op Jerez. De beste vraag, geselecteerd door Sam Lows, zal de laarzen winnen. 
 
 
Foto: 2snap.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.