maandag 15 juli 2024

WSBK-kalender 2017 bekend

We kunnen een aantal redenen bekenden waarom komend seizoen WSBK een mooie wordt. Ducati heeft ambities om voor de laatste keer kampioen te worden met een tweecilinder. Dit voordat zij vriend en vijand gaan ‘verassen’ met een viercilinder superbike. Althans, zo klinken de geruchten. En die zijn meestal waar. 

Dit terwijl Kawasaki behoorlijk dominant is in het WSBK. Wereldkampioen Jonathan Rea liet vorige week ook aan MotoGP-coureurs nog zien hoe snel hij is. Daarnaast zien we natuurlijk graag Michael van der Mark succes hebben op de Yamaha. We weten nu wanneer dit alles plaats gaat vinden. De voorlopige kalender voor het seizoen van 2017 werd namelijk bekend gemaakt. Dus agenda pakken en overschrijven! Dit wordt een mooi seizoen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen