WSBK-kalender 2017 bekend

We kunnen een aantal redenen bekenden waarom komend seizoen WSBK een mooie wordt. Ducati heeft ambities om voor de laatste keer kampioen te worden met een tweecilinder. Dit voordat zij vriend en vijand gaan ‘verassen’ met een viercilinder superbike. Althans, zo klinken de geruchten. En die zijn meestal waar. 

Dit terwijl Kawasaki behoorlijk dominant is in het WSBK. Wereldkampioen Jonathan Rea liet vorige week ook aan MotoGP-coureurs nog zien hoe snel hij is. Daarnaast zien we natuurlijk graag Michael van der Mark succes hebben op de Yamaha. We weten nu wanneer dit alles plaats gaat vinden. De voorlopige kalender voor het seizoen van 2017 werd namelijk bekend gemaakt. Dus agenda pakken en overschrijven! Dit wordt een mooi seizoen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.