Zondagmorgenfilm: Nog één keer Valentino Rossi

Hoewel we gelukkig nog geen MotoGP-afscheid van hem hoeven te nemen, sloot Valentino Rossi vorige maand toch een hoofdstuk af door op Portimao zijn laatste race als Yamaha-fabriekscoureur te rijden. Na afloop van die wedstrijd vond hij zoals altijd prachtige woorden om zijn emoties te omschrijven. Met recht een zondagmorgenfilm dus, zeker vanwege de mooie beelden vanuit de pitbox!

Misano 2008: Maradona kust Valentino Rossi’s gashand

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?