vrijdag 8 december 2023

Alpinestars viert 60 jaar met Keanu Reeves

Alpinestars bestaat 60 jaar en viert dat heuglijke feit met een bijzonder filmpje. Getiteld ‘One Goal. One Vision’ is een diepe duik in zowel de geschiedenis van het merk in de motorsport, alswel het heden. Het filmpje laat een glimp zien van het gezegde dat ‘We racen op zondag, om op maandag te innoveren’, en is ingesproken door niemand minder dan acteur en motorliefhebber Keanu Reeves.

In het filmpje zijn beelden te zien van Buddh (India), Los Angeles (California), Suzuka (Japan), Fort Worth (Texas), Winchester (England) en Aragon (Spanje). Daarnaast meldt Alpinestars dat verschillende atleten uit MotoGP, AMA Supercross, F1, NASCAR, MXGP, en WorldSBK de 60e verjaardag hebben gevierd, door speciaal gemaakte producten te dragen.

Mission Impossible 7: Tom Cruise doet megastunt met motor in Noorwegen

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen