woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Eerste test 2021 BMW R 1250 RT

Dat de BMW R 1250 RT de benchmark is van de toermotoren spreken we rustig hardop uit. Veel concurrentie heeft de motorfiets niet meer. Des te bewonderingswaardiger is het dat BMW het model toch continu verbetert en fijnslijpt. Zo ook de 2021 BMW R 1250 RT. Veel te wensen – of te klagen zo je wilt – hadden we vorig jaar niet tijdens de test van de voorganger van deze 2021 BMW R 1250 RT. Oké, het was zo langzamerhand wel eens tijd voor een tft-scherm vonden we. BMW bedient ons o...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen