De eerste TankTasTocht… was kil en koud, maar droog!

Toen ik afgelopen zaterdag (22 mei) naar buiten keek, had ik helemaal geen zin om naar buiten te gaan. Laat staan dat ik met mijn camera in de aanslag van 13.00 tot 15.00 uur klaar zou staan. De weer-app liet in de voormiddag een streepje blauw zien. Maar toch vroeg ik mij af welke dwaalgasten de weg naar De Veenhoop zouden vinden. Het kleine dorpje lag voor mijn gevoel geïsoleerd in de Friese Moerassen

TankTasTocht #1 Leeuwarden: Door de weidsheid van het Friese land

Verrassend veel

Met Ziggo Go afgestemd op de F1 van Monaco bleef ik stoïcijns wachten op de eerste TankTasTocht-rijders. Tegen beter weten in misschien, maar ik had beloofd dat ik er zou staan. En verdorie… in de verte doemden dansende koplampen op. Het duo Groot Ganseij uit Vollenhove, altijd van de partij. Als er een schaap over de dam is… Genoeglijke gesprekken met oude kennissen waren mijn deel. Uiteindelijk stopte de teller bij 20 deelnemers. Best wel tevreden reed ik naar huis. En het leek net of de toren van Aldeboarn weer wat schever stond dan een paar uur geleden. Pokkenwind.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?