vrijdag 3 februari 2023

Horen we in 2021 meer van X Mobility Motors?

Horen we in 2021 meer van X Mobility Motors? Het lijkt wel of de elektrische motorfiets voet aan land krijgt. Er is nieuws te over en de ontwikkelingen gaan in sneltreinvaart. Er komt een enorme hoeveelheid nieuwe technologie op ons af. Vorige week brak Voxan het landsnelheidsrecord met een topsnelheid van zo’n 408 km/u en als je het niet hebt gelezen: de motor was elektrisch.

X Mobility Motors

Terug naar X Mobility Motors. Dat is een bedrijf dat de markt voor tweewielige elektrische motoren gaat bestormen met twee nieuwe modellen, naast de drie mobiliteitsopties die volgende maand worden uitgebracht. Dat het langer duurt dan verwacht, heeft alles te maken met Covid-19. De drie modellen in kwestie voor de release van volgende maand zijn de i1 (e-scooter), M1 (e-skateboard) en H01 (e-bike).

X Mobility Motors

Een e-bike en e-scooter gaat er nog wel in, maar van een e-skatebard houden we ons verre. Leuker vinden we de e-motorfietsen. De T1 en T2 moeten ergens in 2021 hun opwachting maken.

X Mobility Motors

X Mobility Motors heeft geen informatie vrijgegeven, behalve de renders bij dit artikel. Maar op dit beeld zien we dat de T1 een op caféracers geïnspireerde motor is, terwijl de T2 een scrambler/urban offroad-uitstraling heeft. Andere kleine stukjes informatie die we hebben betrekking tot het stalen frame en de twee aandrijfmodules: standaard 5KW en optioneel Pro 11KW.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen