Horen we in 2021 meer van X Mobility Motors?

Horen we in 2021 meer van X Mobility Motors? Het lijkt wel of de elektrische motorfiets voet aan land krijgt. Er is nieuws te over en de ontwikkelingen gaan in sneltreinvaart. Er komt een enorme hoeveelheid nieuwe technologie op ons af. Vorige week brak Voxan het landsnelheidsrecord met een topsnelheid van zo’n 408 km/u en als je het niet hebt gelezen: de motor was elektrisch.

X Mobility Motors

Terug naar X Mobility Motors. Dat is een bedrijf dat de markt voor tweewielige elektrische motoren gaat bestormen met twee nieuwe modellen, naast de drie mobiliteitsopties die volgende maand worden uitgebracht. Dat het langer duurt dan verwacht, heeft alles te maken met Covid-19. De drie modellen in kwestie voor de release van volgende maand zijn de i1 (e-scooter), M1 (e-skateboard) en H01 (e-bike).

X Mobility Motors

Een e-bike en e-scooter gaat er nog wel in, maar van een e-skatebard houden we ons verre. Leuker vinden we de e-motorfietsen. De T1 en T2 moeten ergens in 2021 hun opwachting maken.

X Mobility Motors

X Mobility Motors heeft geen informatie vrijgegeven, behalve de renders bij dit artikel. Maar op dit beeld zien we dat de T1 een op caféracers geïnspireerde motor is, terwijl de T2 een scrambler/urban offroad-uitstraling heeft. Andere kleine stukjes informatie die we hebben betrekking tot het stalen frame en de twee aandrijfmodules: standaard 5KW en optioneel Pro 11KW.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?