dinsdag 30 mei 2023

Kom op 4, 5, en 6 november naar Bigtwin Bikeshow & Expo in Houten

Bigtwin Custombike Magazine organiseert op 4, 5, en 6 november in Expo Houten de grootste Custombike beurs van Noord-Europa. Dankzij de enthousiaste medewerking van custombikebouwers en standhouders uit binnen- en buitenland is het ook dit jaar weer gelukt een top-evenement te presenteren.

Internationale bikeshow

Belangrijk onderdeel is de Bigtwin Bikeshow, dit jaar met meer dan 100 custombouwers uit België, Zweden, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Italië, Zwitserland en natuurlijk Nederland. Zij gaan in 6 klassen strijden om de vele kleine en grote prijzen, waaronder waardecheques ter waarde van € 10.000,-  van hoofdsponsor Zodiac. De prijsuitreiking gebeurt op zondag en vind plaats op het podium in de hal, waarop gedurende de beurs ook presentaties van verschillende bedrijven gegeven worden.

Bigtwin Bikeshow & Expo 2022 weggeefactie

Nieuwkomers

Hieronder een greep uit de bedrijven, die we voor het eerst op onze beurs mogen verwelkomen.

  • In de Caferacer Zone vind je een zevental bedrijven, die hun caferacers en -producten laten zien. Je kunt er natuurlijk ook terecht voor advies en om een caferacer te (laten) bouwen.
  • De Firma Motors neemt o.a. een aantal Harleys mee en een speciaal apparaat om motorblokken in te laten lopen na revisie. 
  • Bijzonder om te zien is de speciale hoek (direct rechts bij binnenkomst) waarin zo’n 15-tal unieke klassieke en antieke motorfietsen uit een ver verleden zijn uitgestald. De oudste is een driewieler uit 1898.
  • Ad Donkers van LBS Zijspantechniek neemt een paar zijspannen mee en laat zien dat je deze ook aan bijvoorbeeld een H-D Pan America of elke andere motor kunt laten monteren. 
  • Dragracen met (min of meer) standaard Harleys? Kijk maar eens op de stand van Laseur Motoren, want daar staan een paar van die Harleys en geven ze tevens alle info om ook met je Harley mee te racen op professionele dragrace-banen in Nederland.
  • Dennis Slot van CustomTwin gaat tijdens de beursdagen op zijn stand een Softail ombouwen naar een fraaie custombike.
  • Niet nieuw, maar wel anders, is de Chopper Zone. Hier staat een speciale dokterstent, waarin je geheel in stijl een recept kunt krijgen voor het bouwen of laten bouwen van je eigen chopper.

Indian, Triumph en BMW

  • Ook verwelkomen we graag de grote merken. Dit jaar zijn dat Indian, Triumph en BMW, waar je op hun stand kunt proefzitten op de allernieuwste motoren en meteen je favoriete model aanschaffen. 
  • Verder vind je in de hallen stands van custombouwers en kramen met onderdelen, kleding, gereedschap en lifestyle-artikelen. 
  • Er zijn diverse demo’s en op het podium in het altijd gezellige Biker Cafe speelt de band Brickyard en kun je genieten van erotic acts. Uiteraard is er ook volop te eten en te  drinken in het restaurant of op een van de terrasjes. 

Kortom, een gezellig weekend boordevol unieke motoren! Lees hier meer.

BigTwin Bikeshow 2
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image