maandag 15 juli 2024

Motorkledingstore opent nieuwe vestiging in Apeldoorn!

Wij zijn trots om mede te delen dat wij op 16 juni een nieuwe vestiging openen, namelijk in Apeldoorn! Deze nieuwe vestiging, gelegen aan de Laan van Westenenk 104, zal voornamelijk een grote collectie aan outletartikelen bieden. Daarnaast kun je natuurlijk nog altijd bij ons terecht voor de nieuwe collecties van o.a. Shoei, Rev’It! en Alpinestars.

Producttest: 9 paar motorsneakers getest

Scoor jouw megadeals met 1500m² outletplezier

De nieuwe vestiging in Apeldoorn wordt maar liefst 1500m² groot! In deze megastore vind je talloze producten voor motorrijders van alle niveaus. De collectie bestaat uit vele soorten motorhelmen, -kleding en accessoires en zal veelal bestaan uit outletproducten voor scherpe prijzen. De kortingen lopen op tot wel 70%!

“Wij zijn erg blij om onze klanten in Apeldoorn en omgeving te mogen verwelkomen in onze nieuwe vestiging”, aldus Frans Overberg en Jos Hageman, eigenaren van Motorkledingstore. “Zoals gewoonlijk kunnen onze klanten rekenen op deskundig advies en uitstekende service van ons ervaren team.”

Motorkledingstore Apeldoorn beschikt over meer dan genoeg parkeergelegenheid en is goed bereikbaar via afslag 19 van de A1. Vanaf de afslag is het nog geen 5 minuten rijden tot de deuren van het nieuwe filiaal je tegemoet zullen komen.

Openingstijden

Onze vestiging in Apeldoorn zal 7 dagen per week geopend zijn, met een koopavond op donderdag.

Maandag: 13:00 – 17:00
Dinsdag: 10:00 – 17:00
Woensdag: 10:00 – 17:00
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Motorkledingstore opent de nieuwe vestiging op 16 juni 2023.

Vacatures

Woon jij in de buurt van Apeldoorn en wil je van motorrijden meer dan alleen een hobby maken? Bekijk onze website voor de vacatures of stuur je CV en motivatiebrief naar erik@motorkledingstore.nl.

Motorkledingstore Apeldoorn
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen