zondag 2 april 2023

MV Agusta Superveloce Alpine Limited Edition is al uitverkocht

Een nieuwsbericht dat absoluut niemand zal verrassen. De MV Agusta Superveloce Alpine Limited Edition is in slechts enkele uren na de onthulling uitverkocht. Het team uit Varese organiseerde rechtstreeks uit de historische fabriek een live streaming evenement om dit nieuwe model te vieren.

En je gelooft het misschien niet, maar de gelimiteerde oplage van 110 motoren was in minder dan 24 uur uitverkocht. Een situatie die zeer vergelijkbaar is trouwens met de lancering van de Superveloce 75 Anniversario Limited Edition in november 2020. Terwijl dit jaar niet te boek staat als één van de betere, doet MV Agusta duidelijk zijn best om ervoor te zorgen dat het met een knal eindigt.

“Deze uitzonderlijke samenwerking met Alpine maakt deel uit van onze visie,” zei MV Agusta CEO Timur Sardarov in een verklaring.

“De ontwikkeling van nieuwe modellen is een belangrijk onderdeel van het industriële plan dat we twee jaar geleden hebben gepresenteerd. Dat de MV Agusta Superveloce Alpine nu al is uitverkocht is het laatste succesvolle voorbeeld van dit beleid. Dit bewijst dat onze inspanningen hun vruchten afwerpen”, vervolgde hij.

“Ik ben blij met het zoveelste succes, vooral omdat we het kunnen delen met onze partners in dit project. Natuurlijk Alpine, een merk en een bedrijf waarmee we zoveel gemeen hebben. De Superveloce Alpine heeft zeker geprofiteerd van de synergie tussen onze twee ontwikkelingsteams die tijdens dit project duidelijk zichtbaar was”.

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image