Prijzen Kawasaki Ninja 650 en Z650 bekend

Tijdens de Intermot gaf Kawasaki op de stand de geheel nieuwe Ninja 650 (foto boven) een prominente plek. Met het uitsterven van de supersport proberen de fabrikanten op creatieve wijze nieuwe invulling te geven aan het ‘sportieve middensegment’. Zo ook Kawasaki. Over de ZX-6R hoorden we niets meer. Later wisten we waarom. Kawasaki liet de ZX-6R stilletjes van het toneel verdwijnen. Een nieuwe en kleine Ninja ziet in 2017 het daglicht. Wat gaat hij kosten en wanneer is hij verkrijgbaar? Vanaf januari is hij voor €8.299 te koop. Later op de EICMA introduceerde Kawasaki de Z650 (foto boven). Deze lichte naked is het kleine broertje van de zwaardere Z’s. Het ging hier eigenlijk om een herintroductie, de Z650 bestond vroeger wel naast de andere Z-modellen. Vandaag de dag maakt hij zijn rentree als de vervanger van de populaire ER-6n. Hiervan verkocht Kawasaki in de laatste 12 jaar 150.000 stuks. De fabrikant verwacht dat de kleine Z het ook erg goed zal doen. Vanaf januari is hij te koop voor €7.799

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?