maandag 28 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Suzuki presenteert twee specials: 2022 Suzuki GSX-S950 GP en GSX-S1000 SERT

Suzuki presenteert twee special editions: 2022 Suzuki GSX-S950 GP en GSX-S1000 SERT. Niet alleen de Katana krijgt een make-over voor de Motoshow van Milaan, ook de GSX-S950 en GSX-S1000 steken in een nieuw pak. Al blijft de vernieuwing beperkt tot de bovenste laag: Suzuki presenteert zowel een GP- als een SERT-editie. Beide kleurstellingen vormen een ode aan de Suzuki machines in de MotoGP en het WK Endurance.

De GP-editie neemt de ECSTAR-kleurstelling over van de GP-motoren uit Hamamatsu, waarbij het blauw en zilvergrijs overheersen.

De SERT-editie pakt uit met de kleuren die we kennen uit het World Endurance Championship: rood, zwart en een witte belettering, afgewerkt met een blauw lijntje.

2022 Aprilia RS 660 Limited Edition en Tuono 660 Factory

Onderhuids onveranderd

Onder de nieuwe laklaag vallen geen vernieuwingen te noteren: de GSX-S1000 blijft dus z’n krachtige zelve, met een vier-in-lijn die er 152 pk uit perst. De in 2020 aan het gamma toegevoegde GSX-S950 lijkt als twee druppels water op z’n grote broer. Maar deze Suzuki doet het met 95 pk (70 kW), waardoor-ie nog net kan teruggezet worden op 48 pk (35 kW). En dus in aanmerking komt voor het A2-rijbewijs!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen