dinsdag 21 mei 2024

Veel grote namen op de Bigtwin Bikeshow & Expo; BMW Motorrad ook van de partij

Naast Harley-Davidson en Indian Motorcycle is ook BMW Motorrad van de partij met haar R 18 modellen, waaronder de dit jaar geïntroduceerde R 18 Roctane.

Niet alleen wij als Bigtwin Bikeshow & Expo hebben een feestje te vieren met ons 30-jarig bestaan. Ook voor BMW Motorrad is dit jaar een feestelijk jaar. Zij bestaan namelijk al 100 jaar. Ter ere van dat jubileum bracht het merk van zowel de R NineT als van de R 18 een speciale 100 Years-editie uit. Fan van chroom en zwart? Dan kun je je hart ophalen bij deze twee motorfietsen.

De wereld van custom bikes komt tot leven op de Bigtwin Bikeshow & Expo

Kom jij met ons feestvieren? En vooral heel veel waanzinnige en unieke motoren bekijken? Kom langs op de Bigtwin Bikeshow & Expo op 3, 4 en 5 november.

Je scoort je tickets hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen