Video Aprilia Tuareg 660: het geluid van de Noale tweecilinder!

De webserie die Aprilia aan de Tuareg 660 heeft gewijd, wordt afgesloten met een video, die je in staat stelt te luisteren naar het geluid van de motor die ook de Aprilia RS 660 en Tuono 660 aandrijft.

Is de Aprilia Tuareg 660 de road-enduro waar het meest naar wordt uitgekeken? Het is een echte dual sport, maar met een tweecilinder, die je toestaat de kilometers aaneen te rijgen om op te schieten naar je eindbestemming.  Aprilia gelooft in deze motorfietst, heeft veel geïnvesteerd en nu zien we de video die de zowel asfalt als off-road laat zien. En we kunnen luisteren naar het geluid van het blok terwijl de tester talrijke kunstjes uitvoert.

2022-nieuws van Aprilia, Moto Guzzi en Piaggio

De Tuaregs in een notendop

De nieuwe Aprilia Tuareg 660 heeft het uiterlijk van een echte Dakar. Maar Aprilia is de technologie niet vergeten, gezien de volledige led-koplampen en het APRC-pakket dat tractiecontrole, mappings, cruisecontrol en motorrem omvat. De motorblok is de inmiddels vertrouwde tweecilinder, die in deze versie 80 pk en 77 Nm aan maximumkoppel ontwikkelt. Het drooggewicht wordt geschat op 187 kg en de inhoud van de brandstoftank bedraagt 18 liter. De Aprilia Tuareg 660 heeft ook een trellis frame met aluminium schetsplaten en instelbare vering met 240 mm veerweg. We kijken uit naar een test tussen de Tuareg, T700 Ténéré en de 890 Adventure.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?