maandag 15 juli 2024

Waarom je de End of Summer Sale van Arie Molenaar Motors niet mag missen!


Arie Molenaar Motors in IJsselstein viert het einde van het motorseizoen met een waanzinnige driedaagse End of Summer Sale, van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 september. De showroom moet leeg, dus krijg je minimaal 25 procent korting op álle kledingvoorraad! 

Dat is dus korting op alle voorraad van kleding, helmen, laarzen en handschoenen, Maar óók op merchandise en accessoires, motor- en tanktassen en zelfs op protectie. Let op, want voor alles geldt op is ook echt helemaal op. Weg is dus dikke pech! 

Arie Molenaar Motors is een begrip binnen motorrijdend Nederland

Daarnaast zijn er megakortingen op motoren, want ook alle demo’s en alle motoren uit de verhuur moeten plaatsmaken. Kijk op de website voor de actuele motoraanbiedingen, of kom langs in de showroom en kijk of jouw droommotor daartussen staat. Helemaal speciaal is dat je je motor ook kunt inruilen op een scherp geprijsde elektrische GASGAS e-bike. Kijk hier voor het actuele aanbod daarvan.

Maar er is nog veel meer! Want ook een hele grote, speciaal geselecteerde voorraad accessoires voor KTM, Honda, Husqvarna en Kawasaki gaan eruit met dikke korting. Denk daarbij aan bijvoorbeeld uitlaatsystemen, koffers en nog veel meer. Verder ontvang je tijdens deze driedaagse End of Summer Sale een korting van 10 procent op álle KTM-softwarepakketten!

De Honda Experience Days is helaas al vol, maar er zijn gelukkig nog wel prachtige Honda-aanbiedingen. Dus kom gewoon langs!

Natuurlijk vind je verder deze dagen heel veel gezelligheid zoals je dat altijd vindt bij Arie Molenaar Motors!

Openingstijden End of Summer Sale

Donderdag08:00 – 18:00
Vrijdag08:00 – 20:00
Zaterdag08:00 – 17:00

Surf voor meer informatie naar: www.ariemolenaarmotors.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen