donderdag 9 mei 2024

Wunderlich presenteert ULTIMA-conceptmotor

Wunderlich heeft zijn nieuwste concept, de ULTIMA, gepresenteerd. Het accessoire-bedrijf heeft hiervoor een R 1300 GS als basis genomen.

De ULTIMA springt zeker in het oog. De motor heeft namelijk een LED-matrix koplamp met de CLEAR-koplampbeschermer en de heldere MICOFLOOTER extra verlichting. Daarnaast heeft de fiets een ruigere uitstraling, door de speciale ULTIMATE motor- en tankbeschermers, gemaakt van roestvrij staal. Ook zijn er een radiateurbeschermer en injectiesysteemcovers op de cilinders terug te vinden. Het belangrijkste accent wordt echter gevormd door de AKTIVKOMFORT-rijders- en passagiersstoelen en de ULTIMATE motorbescherming in neon geel.

Wunderlich stuurmoffen: warm in winterkou

Het FLOWJET-windscherm en het ontwerp van de CLICK BAG 6 tanktas maken het concept van de ULTIMA compleet. Voor degenen die de avontuurlijke genen van hun R 1300 GS nog meer willen benadrukken, is het mogelijk om de AKTIVKOMFORT-solo-zitting te combineren met de Wunderlich passagierszadeldrager. Het enige wat je hoeft te doen is de AKTIVKOMFORT-passagierszitting te vervangen door de passagierszadeldrager.

Met de ULTIMA introduceert Wunderlich voor het eerst de ULTIMATE Protection-componenten voor Adventure Riding. De ULTIMA staat verder op METZELER Karoo 4-banden.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen