zondag 19 mei 2024

Zero Motorcycles geeft nieuwe motoren vijf jaar garantie

Zero Motorcycles geeft nieuwe eigenaren een gerust gevoel, door zijn garantie op nieuw verkochte motoren in Europa naar vijf jaar op te krikken. Dat is ongeacht het aantal kilometers dat je rijdt.

Voorheen was Zero al koploper met zijn garantie van vijf jaar, zonder beperking van kilometers, op zijn Z-Force ZF accupakket. Andere onderdelen zoals de motor, motorcontroller, frame, swingarm, voorvork, achterste schokdemper, remmen, wielen en elektrische onderdelen hadden een garantie van twee jaar met een beperkt aantal kilometers. Deze garantie gold ook voor door Zero erkende accessoires, mits geïnstalleerd door een erkende dealer. In het nieuwe programma hebben al deze elementen nu dezelfde garantieperiode van vijf jaar. En als kers op de taart is de garantie ook overdraagbaar naar de nieuwe eigenaar als je de motor verkoopt binnen de garantieperiode.

Zero Motorcycles opent de weg voor A1 rijbewijsbezitters in 2024

Garantie

Real Garant Zurich, een onderdeel van de Zurich Insurance Group, staat achter dit nieuwe garantieprogramma. Alle klanten in Europa die een Zero uit het modeljaar 2024 kopen bij een erkende dealer, profiteren van dit nieuwe pakket zonder extra kosten. Sommige modellen uit 2023 die nieuw verkocht worden via het dealernetwerk van Zero Motorcycles komen ook in aanmerking voor dit programma.

Zero Motorcycles opent de weg voor A1 rijbewijsbezitters in 2024

Het is zeker een privilege voor Zero Motorcycles om te kunnen samenwerken met een vertrouwde en gerespecteerde partner zoals Real Garant Zurich. Door de garantieperiode te verlengen tot vijf jaar, tonen we aan onze klanten het vertrouwen dat we hebben in de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze motorfietsen”, stelt Umberto Uccelli, directeur van Zero Motorcycles EMEA.

Daarbovenop loopt er vanaf 15 december 2023 tot en met 29 februari 2024 een extra actie bij Zero.  Hierbij ontvang je een bagagekit ter waarde van 600 euro, bij aankoop van een nieuwe Zero FXE. De kit bestaat uit een rugzak, stuurtas, Mojavi-zadeltassen en een multifunctionele buidel voor op de Mojavi-tassen.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen