zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Duizend kilometer in een etmaal op een BMW R26

Werkelijk overal maakt Piet Vader wereldkundig dat hij op zijn stokoude BMW R26 in 24 uur duizend kilometer gaat rijden. In de voorbereidingsperiode slaat de twijfel genadeloos toe als de motor letterlijk half uit elkaar dondert. Maar een weg terug is er niet. Na een slapeloze nacht schudt Piet Vader begin mei om half zeven ’s ochtends zijn vrouw wakker. Met een eindeloze stroom woorden vertelt hij haar over The Loop. Het idee voor de prestatierit ontstaat die nacht in zijn hoofd...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen