‘Eerder moe van suggestieve vraagstelling dan van toerende motorrijders’

‘Heb jij ook zoveel last van toerende motorrijders?’ Even los van de discussie voor hoeveel last toerende motorrijders kunnen zorgen, was het natuurlijk een vraag waarvan je wist dat-ie ging komen toen het eind februari ineens al lente werd. Hoe sneu en suggestief ook, ik weet het! ‘Oh nee, daar gaan we weer’, was mijn reactie toen de weersvoorspelling per dag beter werden… Ditmaal was de treurige primeur voor het Algemeen Dagblad dat op Facebook te goedkoop op zoek ging naar te voorspelbare reacties. Uiteraard werden we door sommigen weer op één hoop gegooid met scheldende en in het rond spugende wielrenners, maar dat waren er echt veel minder dan ik ooit verwacht had. Scrollend door de reacties werd ik zelfs steeds vrolijker, omdat heel veel reageerders eerder moe werden van de suggestieve vraagstelling van het AD dan van toerende motorrijders. (Nogmaals, die maken toch niet zoveel herrie?) Zo stelde iemand voor ook eens wat te doen aan die hinderlijk fluitende vogeltjes in de lente en vroeg een ander zich af of de openhaard-klagers door het mooie weer ineens niets meer te doen hadden. Hoera, hoera! Zou dit echt de kentering zijn? Uitgerekend op het moment dat we met ruim 17 miljoen mensen verplicht in Nederland opgesloten zitten en je dus altijd wel op iemands tenen gaat staan, figuurlijk én als je niet oppast letterlijk.

Hou vol vrienden, er is hoop!

Politie gaat controleren op herrie van motoren

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?