woensdag 24 april 2024

‘Welkom in hal 7’

Eigenlijk had in de kop van dit voorwoord nog ‘van de Jaarbeurs tijdens MOTORbeurs Utrecht’ moeten staan, maar helaas… Te lang en dan is het direct einde discussie met eindredactie, welk sterk argument je ook hebt. Toch ben ik ervan overtuigd dat iedereen nu al wel weet waar dit stukje over gaat, want slechts één keer per jaar praten we over een hal of hallen. Precies, het is eind februari en dus hoogste tijd voor MOTORbeurs Utrecht. Ditmaal begint het evenement morgen, 22 februari, en loopt tot en met zondag 25 februari. En wie goed voorbereid wil zijn, kan zich vast uitleven op de lijst met activiteiten. Ik heb de laatste tijd veel contact gehad met de organisatie van MOTORbeurs Utrecht en ben er echt van overtuigd dat 2024 een goede editie gaat worden. En nee, dat zeg ik niet omdat het moet of omdat mij dat vriendelijk doch zeer dringend verzocht is. Daar doe ik namelijk niet aan mee (hoewel mij dat soms wel in de problemen brengt….) Nee, dit zeg ik omdat ik dit gevoel heb. Niet meer, maar zeker ook niet minder. Natuurlijk zijn wij er ook dit jaar weer bij en wel – je zult het al begrijpen – in hal 7 op een niet te missen stand. Of je nu komt voor een bakkie, of juist om ons te vertellen wat er volgens jou verbeterd kan worden, of beide of misschien wel heel iets anders, het maakt niet uit. Voel je vooral van harte welkom! Er is altijd wel iemand van de redactie of een collega binnen de Motor.NL Media Company aanwezig.

Hopelijk tot morgen in Utrecht!”

‘Kritiek vormt de weg naar vernieuwde MOTORbeurs Utrecht’

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen