MOTO73 TripTip update

Afgelopen tijd zijn de MOTO73 TripTip-routes op de plank blijven en we willen jullie dan ook bedanken voor jullie geduld. Met terugwerkende kracht hebben we nu de TripTips van editie 19 tot en met editie 25 van 2019 voor je klaarstaan. Helaas ontbreekt TripTip editie 26/1 nog. Die krijg je zo snel mogelijk alsnog van ons zodra die beschikbaar is. Met een beetje geluk houdt de huidige bepaald niet koude winter nog even aan. Dan kun je met de juiste kleding alsnog genieten van een paar mooie dagtochten van de hand van Tom Boudewijn. In editie 19, editie 21, editie 23 en editie 25 hebben we namelijk routes ...
Afgelopen tijd zijn de MOTO73 TripTip-routes op de plank blijven en we willen jullie dan ook bedanken voor jullie geduld. Met terugwerkende kracht hebben we nu de TripTips van editie 19 tot en met editie 25 van 2019 voor je klaarstaan. Helaas ontbreekt TripTip editie 26/1 nog. Die krijg je zo snel mogelijk alsnog van ons zodra die beschikbaar is. Met een beetje geluk houdt de huidige bepaald niet koude winter nog even aan. Dan kun je met de juiste kleding alsnog genieten van een paar mooie dagtochten van de hand van Tom Boudewijn. In editie 19, editie 21, editie 23 en editie 25 hebben we namelijk routes voor ritten door zowat het hele land. Zo klimt TripTip 19-2019 van Amsterdam tot in de kop van Noord-Holland en leidt TripTip 21 je vanuit de Flevopolder door Overijssel. TripTip 23 neemt je vervolgens vanaf Dordt naar de Zeeuwse kust. Met TripTip 25 kom je erachter dat Limburg veel meer is dan alleen het meest zuidelijke, heuvelachtige deel. MOTO73 TripTip Editie 19 - 2019 | Van Amsterdam naar Hippolytushoef MOTO73 TripTip Editie 21 - 2019 | Van Emmeloord naar Kuinre MOTO73 TripTip Editie 23 - 2019 | Van Dordrecht naar Domburg MOTO73 TripTip Editie 25 - 2019 | Van Sevenum naar Ysselsteyn Meer MOTO73-TripTips? Kijk dan eens op de complete overzichtspagina. Daar hebben we in totaal twintig routes voor je klaarstaan, elk in drie type GPS-bestanden te downloaden. Foto: Tom Boudewijn

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Nick Enghardt, geboren op 14 december 1989. Druktemaker, techniek-nerd, liefhebber van oude motoren en een eindeloze bron van nutteloze (motor)feitjes. Werkt haast net zo lief aan zijn motoren als hij erop rijdt. Behalve dat Nicks motoren niet zelden stuk voor stuk stilstaan. Gelukkig maar dat hij MotorNL-testredacteur is en er dus altijd wel een nieuwe motor te testen valt.

Misschien vind je dit ook interessant?