MOTO73 TripTip update

Afgelopen tijd zijn de MOTO73 TripTip-routes op de plank blijven en we willen jullie dan ook bedanken voor jullie geduld. Met terugwerkende kracht hebben we nu de TripTips van editie 19 tot en met editie 25 van 2019 voor je klaarstaan. Helaas ontbreekt TripTip editie 26/1 nog. Die krijg je zo snel mogelijk alsnog van ons zodra die beschikbaar is. Met een beetje geluk houdt de huidige bepaald niet koude winter nog even aan. Dan kun je met de juiste kleding alsnog genieten van een paar mooie dagtochten van de hand van Tom Boudewijn. In editie 19, editie 21, editie 23 en editie 25 hebben we namelijk routes ...

Doorgaan met lezen?

Dit artikel is alleen voor onze abonnees. Om verder te lezen dien je een abonnement op MotorNL Digitaal of MOTO73, Promotor of Classic & Retro te hebben. Heb je al een abonnement? Dan kun je hier inloggen.

Nog geen abonnement?

Vanaf €2,99 per maand kun je alles lezen van MOTO73, Promotor en Classic & Retro.

Klik hier en start nu met lezen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • Hans de Vries 26/01/2020 at 00:04

  Waarom wordt bij het downloaden van de TripTips 19-25 DropBox als opslagmedium geopend? Wil ik helemaal niet, gewoon op mijn harde schijf zoals gebruikelijk!

  Antwoord
  • Jan 28/01/2020 at 23:52

   Doen we vanaf 1 februari anders. Dan download je de routes van de site zo in de aangewezen map op je pc. Vaak in vier bestandsformaten: track, gpx, gdb en itn. Hoewel we ons afvragen hoeveel motorrijders de gdb en de itn nog gebruiken. Vooral omdat de nieuwere Garmins en TomToms wel raadt weten met een track.

   Antwoord
 • André Sinke 24/02/2020 at 12:00

  Graag zou ik zien dat ook Map Source toegevoegd wordt

  Antwoord
  • Jan 24/02/2020 at 14:34

   Hi André, we willen graag iedereen zo goed als mogelijk ter wille zijn, maar helaas: MapSource gebruiken we niet meer én hebben we ook niet meer.

   Antwoord