donderdag 8 juni 2023

Fraaie races tijdens IDC Assen – wereldtoppers

IDC ASSEN De eerste IDC-race van dit seizoen werd op 8 april op Assen gereden. In de nieuwe Dutch Naked Bike-klasse reden vijf deelnemers, waarvan de ervaren Joep Overbeeke de snelste was. Glorieus winnaar bij de Dutch Supersport werd Selwin Hamden. De strijd om de overige ereplaatsen tussen Wiljan van Wikselaar en Rick Kooistra was spannend tot het einde. Ook in de Dutch Superbike werd fel gestreden. Wayne Tessels kreeg serieuze concurrentie van Maik Voorwinden,...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image