donderdag 2 februari 2023

Eerste test 2021 Ducati Multistrada V4 S

Niet één onderdeel van de 2021 Ducati Multistrada V4 S is uitwisselbaar met z’n V2-voorganger. Je kunt wel stellen dat Ducati met deze nieuwe V4-allroad en z’n 170 pk letterlijk de gebaande paden verlaat. Ducati ging terug naar de tekentafel en wat er uiteindelijk tevoorschijn kwam, zou wel eens de meest technisch geavanceerde productiemotorfiets ter wereld kunnen zijn… TestlocatieVlaams- en Waals-Brabant...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Nick Enghardt
Nick Enghardt, geboren op 14 december 1989. Druktemaker, techniek-nerd, liefhebber van oude motoren en een eindeloze bron van nutteloze (motor)feitjes. Werkt haast net zo lief aan zijn motoren als hij erop rijdt. Behalve dat Nicks motoren niet zelden stuk voor stuk stilstaan. Gelukkig maar dat hij MotorNL-testredacteur is en er dus altijd wel een nieuwe motor te testen valt.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen