donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Eerste test Orcal SK03

De naam Orcal past ogenschijnlijk perfect in het rijtje Bultaco, Sanglas, Derbi, Montesa en Ossa. Toch hebben we niet te maken met een herrezen Spaans merk, maar met een Frans. Made in China, dat dan weer wel. Is de Orcal SK03 toch met een Frans sausje overgoten? Voor ons Hollanders is Orcal de grote onbekende. Je moet van verdomd goede huize komen om überhaupt iets over het merk te kunnen zeggen. Daar gaan we: het bestaat sinds 2013, noemt zichzelf Frans, is volledig in China gep...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen