13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Detlev Louis DL-JM-9 textieljas: waarschijnlijk de veiligste herenjas ooit

Detlev Louis Motorcycle Gear, het merk voor de stijlbewuste motorrijder van de wereld presenteert: Detlev Louis DL-JM-9 textieljas – waarschijnlijk de veiligste herenjas ooit.

Na twee jaar van Corona hoodies en joggers, waren de productontwikkelaars bij Louis waarschijnlijk moe van de baggy look. Daarom hebben zij uitgerekend het klassieke herenjack onder handen genomen om dit symbool van gecultiveerde formaliteit om te vormen tot volledig operationele beschermende kleding.

5 redenen om Louis Tilburg te bezoeken

Missie volbracht: De jas is gecertificeerd volgens de op één na hoogste beschermingsklasse AA. Toch voelt het helemaal niet als beschermende kleding. Bijzonder flexibele gewrichtsbeschermers van Sas-Tec en een elastisch bovenmateriaal maken het mogelijk. Bijpassende rugbeschermers kunnen uiteraard achteraf worden gemonteerd. Verborgen uitzettingsgussets aan de zoom en mouwuiteinden worden met drukknopen vastgezet. De revers kunnen worden vastgezet voor hoge snelheden, de korte verbindingsrits zorgt voor samenhang met de broek, voor jeans en chino’s via de bijpassende riemadapter*. Over het algemeen is de snit nauwsluitend.

De volledige motorjas die er niet uitziet als een motorjas is verkrijgbaar bij Louis voor 299,99 euro in de maten 48 tot 58. Vanaf nu is elke dag Distinguished Gentleman’s Ride.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen