Kawasaki vernieuwt kledinglijn

Kawasaki komt voor 2017 niet alleen met bijvoorbeeld de nieuwe Z900 of de nieuwe Versys-modellen, maar ook met een nieuwe kleding- en merchandise lijn. Voor zowel op als naast de motor brengt Kawa nieuwe producten op de markt. De nieuwe collectie bestaat zowel uit sport- als vrijetijdskleding. Goed nieuws dus voor de die-hard Kawasaki-fans.

T-shirts, truien en jassen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn vanaf nu te koop. Daarnaast hebben ‘de groenen’ in samenwerking met Gimoto de’ made to measure configurator’ ontwikkeld. Wat betekent dat? Je kunt een lederen Kawasaki motorpak volledig personaliseren. Je kunt je eigen ontwerp hier samenstellen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?